• ACCURL 2D WaterJet Cutting Machine MAX-2040

ACCURL 2D WaterJet Cutting Machine MAX-2040

Seri pemotong banyu ACCURL MAX-WJ CNC minangka tambahan saka garis mesin pemotong banyu ACCurl MAX-WJ CNC. Nyedhiyakake desain industri sing kuat lan konstruksi kaku sing nggabungake presisi lan kesederhanaan. Model MAX-WJ digawe kanggo nangani produksi dhuwur kanggo aplikasi serbaguna. Seri pemotong banyu MAX-WJ nyedhiyakake desain industri sing kuat lan konstruksi kaku sing nggabungake presisi lan kesederhanaan. Model MAX-WJ digawe kanggo nangani produksi dhuwur kanggo aplikasi serbaguna. Model MAX-WJ ana rong ukuran sing beda kanggo aplikasi sing paling umum.


Detail Produk

SPESIFIKASI

VIDEO

FAQ

Spesifikasi Teknis
• Struktur: Gaya Jembatan
• Sistem Kontrol: CNC (Sistem Kontrol Waterjet Profesional)
• Cara Drive: AC Servo
• Pasokan Daya: AC 220V 50Hz / 60Hz
• Kapasitas Maksimum Muat: 1500kg / m2
• Maks. Ukuran Proses: 2m ^ 12m
• Maks. Kacepetan obah: 12m / menit

Ing basis mesin pemotong gaya jembatan tradisional, kita nggawe Tabel Cutting Gaya Jembatan Bingkai Tinggi. Supaya bisa ngolah bahan sing luwih kenthel kaya watu utawa logam.

Parameter Sistem
• Akurasi Kontrol: 0,01mm
• Akurasi Posisi: +/- 0.016mm / 1000mm
• Akurasi Posisi sing Bisa Diulang: +/- 0.01mm / 1000mm
• Max-Axis Max. Kacepetan Gerak: 6m / menit
• Max-Y-Axis. Kacepetan Gerak: 6m / menit
• Z-Axis Max. Kacepetan Gerak: 1m / menit

ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel2
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel3
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel4
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel6
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel8
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel10
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel12
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel14
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel18
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel5
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel7
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel9
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel11
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel13
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel15
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel17

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Spesifikasi

    Model (ACCURL)

    MAX-WJ-2030

    MAX-WJ-2040

    X-Axis Cutting Stroke mm (ing)

    2032 (80 ″)

    2032 (80 ″)

    Stroke Y-Axis Cutting mm (ing)

    3048 (120 ″)

    4064 (160 ″)

    Z-Axis Stroke mm (ing)

    203.2 (8 ″)

    203.2 (8 ″)

    Jejak Jejak mm (ing)

    4540 (179 ″)

    5540 (218 ″)

    Panjang Jejak mm (ing)

    2820 (111 ″)

    2820 (111 ″)

    Akurasi mm (ing)

    0,05 (0,002 ″)

    0,05 (0,002 ″)

    Mm mbaleni (ing)

    ± 0,025 (± 0,001 ″)

    ± 0,025 (± 0,001 ″)

    Drivers

    Motor AC Servo

    Motor AC Servo

    Gerakan kanggo sumbu X

    Sekrup Bola

    Sekrup Bola

    Gerakan kanggo Axis Y

    Sekrup Bola

    Sekrup Bola

  • Hubungi Saiki

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Hubungi Saiki