• ACCURL Manufacturer 1000w IPG Fiber CNC Laser Cutting Machine for Sale
  • ACCURL Manufacturer 1000w IPG Fiber CNC Laser Cutting Machine for Sale
  • ACCURL Manufacturer 1000w IPG Fiber CNC Laser Cutting Machine for Sale
  • ACCURL Manufacturer 1000w IPG Fiber CNC Laser Cutting Machine for Sale

Produsen ACCURL 1000w IPG Fiber Laser Cutting Machine for sale

Pambuka:
AKUR® klumpukake mesin pemotong laser Masterline 4Kw IPG 6Kw 10Kw 12Kw 15Kw 20Kw kanthi standar kualitas sing ketat tanpa komponen kelas dunia kanggo njamin kualitas awet kanthi rega sing apik.


Kepala Nglereni Laser:Kepala nglereni laser Raytools; Kepala Precitec Cutting
Kontroler CNC:Sistem CypCut Fscut 2000 CNC; Beckhoff TwinCAT CNC kontrol; Sistem HypPanel Touch FSCUT8000 TwinCAT CNC
Area nglereni: 3000x1500mm, 4000 × 20000mm, 6000x2000mm, 6000x2500mm
Kacepetan Nglereni: Maks 150m / menit
Posisi: 180m / menit
Akselerasi: 3G


Detail Produk

SPESIFIKASI

VIDEO

FAQ

Komponen Standar
BOCKHOFF ® 17 "Multi-Touch Nampilake Sistem Kontrol
BOCKHOFF ® Drive servo EtherCAT sing dinamis banget
PRECITEC ® Cutting head Pro Cutter 2.0
ACCURL® Dynamic System 4.0: akselerasi 2.5G
ACCURL® tindikan cepet 2.0: Perforasi Ultrafast
Tabel Shuttle Otomatis 4020 (Munggah lan Down Kanthi Motor Servo)
Reresik nozel otomatis 2.0
Teknologi Anti-burn Grafit.
Sistem ekstraksi asap (TODC-6L / 6000m³ / h).
IPG 6kw 8Kw 10Kw 12Kw 15Kw 20Kw resonator serat laser YLS-Series CUT
Deteksi Laser Vision ACCURL ® 2.1 (Pangukuran laser bagean sheet)
Sistem keamanan kelas IV lan tandha CE
Sistem regulator voltase otomatis lengkap
BOCKHOFF ® PC sing dipasang: PC industri kanthi level I / O sing terintegrasi langsung
Industri 4.0 kanggo sheet metal sing digunakake karo TwinCAT Analytics lan TwinCAT IoT

Bingkai Analitis Kanthi Lengkap
• Bingkai baja sing akurat ngalami anil luwih saka 600⁰ kanggo ngatasi stres. Dheweke dibangun nganti pirang-pirang taun panggunaan abot tanpa distorsi.
• Sistem palet sing ganti otomatis ngidini bobote bobote 2500kg.
• Wolung (8) zona & sistem pembuangan saluran
• Sistem drive motor servo kembar sing disinkronake
• Sistem Helical & sistem drive pinion drive miring bisa nggawe Gerakan sing lancar banget.

Cast Aluminium Gantry
• Gumpalan aluminium teknologi tinggi ACCURL® dilebokake ing cetakan baja 10 ton khusus.
• Iki ngidini kaku luwih dhuwur ing 50% bobote gantungan wesi tradisional, saéngga akselerasi luwih dhuwur kanthi suda inersia. Iki nggawe nyandhang kurang saka.

Smartline 4kw Laser Cutter5
Smartline 4kw Laser Cutter6

Teknologi Anti-burn Grafit
• Area ing kabeh alat mesin sing bisa ditembak laser kabeh ditutupi lan dilindhungi lembaran grafit kandel 20mm.

Masterline 6Kw -20Kw5

Sistem Ekstraksi Fume
• Ekstraksi kukus sing efisien kanthi nggunakake rana sing dikendhaleni miturut posisi kepala sing dipotong nyebabake panggunaan sistem filtrasi sing luwih efisien. Mula, sistem biaya murah sing luwih murah bisa digunakake. Sistem kasebut kalebu enem zona ekstraksi asap (kaya ing ngisor iki). Desain aliran sedhot sing luwih apik nyebabake:

Masterline 6Kw -20Kw6

Beckhoff Servo Motors & Drives
• Masterline dilengkapi motor canggih sing dirancang • motor servo lan drive saka Beckhoff
• Komunikasi EtherCAT kanthi kecepatan tinggi
• Tumindake sing dinamis banget
• Motor telung tahap tanpa sikat
• Pilihan jinis motor sing fleksibel

Ganti Nozel Otomatis
• Ngadopsi sistem kontrol sing akeh & akurat bisa nyadari nozel panggantos otomatis miturut macem-macem bahan & kekandelan,
• Sistem drive presisi tinggi nyedhiyakake presisi lan stabilitas panggantos sing bisa dipercaya kanggo mesthekake yen saben panggantos bisa aman kanthi sampurna

Masterline 6Kw -20Kw7
Masterline 6Kw -20Kw8

Masterline 6Kw -20Kw9

Beckhoff Twincat Cnc System Control

• Laser Serat ACCURL Masterline dikontrol karo unit kontrol Beckhoff CNC sing nyedhiyakake
kontrol proses nglereni sadurunge.
• Teknologi EtherCAT lan eXtreme Fast Control (XFC) ngaktifake fungsi ngoper kanthi cepet kanthi kacepetan pangolahan sing dhuwur.
• Kontroler Beckhoff CNC digunakake ing mesin pemotong laser. lan piranti lunak otomasi TwinCAT NC I / CNC paling cocog cocog kanggo fungsi khusus aplikasi, kalebu adaptif kontrol jet, lelungan mbalikke utawa ngreset dalan.

 

Teknologi kontrol adhedhasar PC

• PC Industri kanthi layar sentuh Multitouch 19 "

• Komunikasi EtherCAT kanthi kecepatan tinggi

• TwinCAT: piranti lunak kanggo teknik lan runtime

• Teknologi servo drive sing dinamis banget

• Platform perangkat keras lan perangkat lunak Beckhoff

• Kontrol rem retensi terpadu

• Adaptasi otomatis paramèter

• Reaksi kesalahan sing bisa disetel

• Umpan balik motor kanggo registrasi posisi absolut

• EtherCAT I / Os: spektrum I / O sing amba ing rating proteksi IP 20 lan IP 67

• Industrie 4.0 kanggo sheet metal sing digunakake karo TwinCAT Analytics lan TwinCAT IoT

• Kombinasi solusi kontrol gerakan sing ditawakake piranti lunak otomasi TwinCAT perusahaan, Beckhoff Drive Technology nyedhiyakake sistem drive canggih sing kalebu kabeh 

Smartline 4kw Laser Cutter13

Masterline 6Kw -20Kw10

Sarang Software Cad / cam. Libellula .cut
• Libellula.CUT minangka ujung ndhuwur Universe Libellula lan nggambarake ekspresi paling dhuwur saka ilmu teknologi Libellula.
• Thanks kanggo CAD sing terintegrasi lan teknologi One-Click eksklusif, Libellula.CUT nggawe utawa ngimpor ing wayahe rincian geometris saka platform gambar liyane, ngoptimalake profi les kanthi otomatis lan ngatur kanthi cara paling luweh kanggo proses sabanjure.

Masterline 6Kw -20Kw11

Formula sing menang:
+ Otomatis + Integrasi + Efisiensi + Produktivitas
- Wektu sinau lan program = Libellula.CUT

Penelitian teknologi paling apik ing Libellula ing aplikasi sing kuat lan cerdas, sing nyuda wektu pangolahan.

Ing Libellula.CUT, para insinyur piranti lunak lan analis wis fokus
sing paling apik saka teknologi Libellula kanthi tema nglereni sheet:

• Sinau kanthi cepet lan intuisi PANJANG WIS WIS 
• Otomatis lengkap kasedhiya ing saben langkah proses pemrograman lan dhuwit
• Kemampuan kanggo ngatur kabeh mesin pemotong kanthi sistem sing padha 

Masterline 6Kw -20Kw12

NGirit wektu lan dhuwit sing paling dhuwur

PRODUKTIVITAS MAXIMUM Karo SCRAP MINIMUM

• Optimisasi jalur motong lan manajemen teknologi pemotongan tartamtu
• Ngurangi jumlah tindikan
• Jaminan kualitas bagean mesin
• Optimisasi bersarang karo sistem [ISA] lan kurang ngasilake PRODUKTIVITAS MAXIMUM
• Generasi bersarang sing dioptimalake ing kethokan sing ora rata nganggo MINIMUM SCRAP
• Manajemen baris FMS lan / utawa operasi manual:
-Reduksi nomer nglereni nyarang bedho
-Ngethok Balung Otomatis
-Sistem manajemen sistem loading / unloading lan sorting

Masterline 6Kw -20Kw13

Masterline 6Kw -20Kw14

Precitec Cutting Head Precitec Procutter 2.0

• Generasi ProCutter 2.0 anyar ngemot kinerja sing anyar lan anyar fitur otomatisasi. Luwih cepet, gampang, luwih efisien, luwih awet - kaya nglereni laser ing generasi anyar, amarga akeh pangembangan.

• ProCutter 2.0 APP digunakake kanggo nggambarake kahanan kepala pemotong laser lan pitakon pesen kesalahan.

Stamina maksimal! 
Ngethok lan ngethok….

Temokake parameter sing gampang! 
Kualitas window Jendhela proses ↗

Luwih cepet & luwih efisien! 
Kacepetan efficiency Efisiensi gas ↗

Laser-on-time liyane! 
Ngirit wektu lan biaya.

Masterline 6Kw -20Kw15

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Minangka ciri utama

    • Pangaturan posisi fokus bermotor kanggo nyetel mesin otomatis lan karya tindikan
    • Desain entheng lan langsing digawe kanggo nyepetake cepet lan nyuda kacepetan • Pangukuran jarak sing bebas reaksi, cepet
    • Pemantauan jendela pelindung permanen
    • tindikan otomatis karo PierceTec
    • Pendinginan banyu saka sheet metal nganggo CoolTec
    • Jalur balok sing ora nganggo lebu kanthi windows protèktif
    • Tampilan status operasi LED
    • Output kabeh data sensor liwat WLAN menyang APP lan kontrol mesin bisa uga • Pemantauan tekanan ing area nozel (pemotongan gas) lan ing endhas

    Teknologi Kanggo Mesin Laser

    Jinis

    Jembar

    Dawane

    Dhuwur

    Nglereni Jembar

    Dawa Nglereni

    mm

    mm

    mm

    mm

    mm

    Masterline 3015

    4550

    8500

    2250

    1500

    3000

    Masterline 4020

    5050

    11500

    2350

    2000

    4000

    Masterline 6020

    5150

    15500

    2350

    2000

    6000

    Masterline 6025

    6050

    15500

    2350

    2500

    6000

    Masterline 8025

    8050

    18500

    2350

    2500

    8000

    Kualitas sheet lan kemurnian gas pemotong sing apik, sampeyan bisa nglereni kekandelan ing ngisor iki:

    Sumber Laser sing kasedhiya lan kekandelan Lembar Maksimal

    Daya Laser Waja Teel stainless Aluminium Kuningan Tembaga
    6 kW 30mm * 30mm * 30mm * 12mm 10mm
    8 kW 40mm * 40mm * 35mm * 16mm 15mm
    10 kW 50mm * 50mm * 40mm * 20mm 20mm
    12 kW 60mm * 60mm * 50mm * 30mm * 25mm
    15 kW 60mm * 60mm * 60mm * 40mm * 30mm *

    * Kanggo ngethok kekandelan maksimal, kahanan ing ngisor iki kudu ditindakake:

    • Ngatur lan njaga kanthi optimal ing instalasi laser nglereni

  • Hubungi Saiki

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Hubungi Saiki