• Hydraulic Shearing Machine 6mm 2500mm for Cutting Metal | Plate Shearing Europe type – ACCURL

Mesin Geser Hidrolik 6mm 2500mm kanggo Metal Cutting | Plat Shearing jinis Eropa - ACCURL

Geser guillotine ACCURL® minangka asil saka proyek sing ngasilake kreativitas, desain lan inovasi 'Made in China' kanthi keandalan macem-macem komponen China lan Eropa sing paling apik. Asil kasebut kalebu campuran avant-garde lan teknologi sing efisien, jaminan mesin sing padhet, presisi kanthi potongan lan kualitas dhuwur banget.


Detail Produk

SPESIFIKASI

VIDEO

FAQ

Geser guillotine ACCURL® minangka asil saka proyek sing ngasilake kreativitas, desain lan inovasi 'Made in China' kanthi keandalan macem-macem komponen China lan Eropa sing paling apik. Asil kasebut kalebu campuran avant-garde lan teknologi sing efisien, jaminan mesin sing padhet, presisi kanthi potongan lan kualitas dhuwur banget.
Gunting guillotine ACCURL® kasedhiya kanthi seri peralatan standar sing akeh nanging bisa uga, kapan wae, nambah peralatan opsional miturut sarat.

Mesin Nyukur Hidrolik Fitur kalebu:
1. Struktur monolitik padhet
2. Sistem hidrolik avant-garde
3. Balok operator pisau: Silinder dorong ing poros nglereni nganggo balok nggawa agul-agul
4. Silinder tekanan pisau, kanthi tekanan otomatis-diatur, adhedhasar kekuwatan pemotongan
5. Blade nggawa pandhuan balok kanthi dawa pemotongan
6. Pengatur mburi kanthi sekrup bola ulang
7. Meja roda lan dhukungan frontal
8. Bilah bermata kembar
9. Garis pemotongan kanthi katerangan LED
10. Estun E21s kontrol angka
11. Bingkai dhukungan ngarep kanthi pandhuan sing bisa dicopot, aturan millimeter lan rodha mlaku
12. Sekrup Bola HIWIN & batang Polesan kanthi akurasi 0,05 mm.

Soliditas Maksimum
Struktur monolitik sing kuat minangka jaminan stabilitas lan presisi sing apik. Malah desain disempurnakake miturut kriteria fungsionalitas lan efisiensi maksimum, kayata kanggo nyuda pangopènan lan campur tangan operator kanthi minimal.

Guillotine Hidrolik Mesin Gunting
Mesin lokakarya iki digawe saka baja kelas dhuwur, duwe konstruksi kasar uga menehi kinerja sing efisien. Iki minangka salah sawijining alat mesin kanthi struktur framework sing dirancang kanggo kabeh las baja. Penggantine difasilitasi kanthi nglengkapi Mesin Geser Guillotine Hidraulik kanthi workbench seluler, tampilan digital stroke lan piranti proteksi elektronik. Gumantung saka sifat persyaratan pamrosesan, tekanan kerja bisa disetel ing kisaran sing ditemtokake. Geser pelat jinis guillotine hidrolik duwe kontrol tombol terpusat mula gampang dioperasikake. Mesin lokakarya iki ditrapake ing industri sing makarya ing lembaran presisi lan piring.

Mesin Geser Guillotine Hidraulik nyedhiyakake mupangat ing ngisor iki kanggo para pelanggan:
1. Struktur pigura las waja nduweni stabilitas lan kaku sing apik
2. distorsi sheet dikurangi banget amarga nggunakake sudut geser sing bisa disetel
3. nduweni sistem hidrolik terintegrasi dhuwur mula bisa dipercaya lan awet
4. agul-agul persegi dowo bisa nadhahi nganti patang pinggiran nglereni, mula umure luwih dawa
5. nggunakake rodha tangan kanggo nyetel jurang ing antarane glathi kanthi akurat, cepet lan trep


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Hubungi Saiki

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Hubungi Saiki