нашите услуги

Што правиме

 • INCREASED EFFICIENCY

  ЗГОЛЕМЕНА ЕФИКАСНОСТ

  Операторите ќе го обожаваат фактот дека оваа машина помага да се максимизираат резултатите со највисок квалитет додека се намалуваат по единица трошоци.
 • LESS MAINTENANCE

  ПОМАЛКО ОДРУВАЕ

  Можете да бидете мирни што нема постојано да плаќате за поправки. Потребно е многу малку одржување за оваа машина.
 • IMPROVED<br/> SAFETY

  ПОДОБРЕДЕНО
  БЕЗБЕДНОСТ

  Accurl машините ги надминуваат безбедносните спецификации. Различните безбедносни прекинувачи и штитници нудат поголема заштита за операторот.
 • FAIR<br/> PRICING

  САЕМ
  ЦЕНИ

  Барате CNC прес-сопирачка со добра цена? Па, имате среќа затоа што цените на сопирачките ACCURL не можат да се надминат.

Добијте понуда

Како колеги претприемачи. ние ја разбираме потребата за простор што им дава на деловните простории да дишат и растат.
Контактирајте сега

Контактирајте не сега