• ACCURL 2D WaterJet Cutting Machine MAX-2040

Машина за сечење ACCURL 2D WaterJet MAX-2040

ACCURL MAX-WJ ЦПУ серија за сечење воден млаз е додаток на линијата машина за сечење воден џеб Accurl MAX-WJ CNC Обезбедува енергичен индустриски дизајн и крута конструкција која комбинира прецизност и едноставност. Моделот MAX-WJ е направен да се справува со високо производство за разноврсна апликација. Серијата за сечење вода-вода MAX-WJ обезбедува енергичен индустриски дизајн и крута конструкција која комбинира прецизност и едноставност. Моделот MAX-WJ е направен да се справува со високо производство за разноврсна апликација. Моделите MAX-WJ доаѓаат во две различни големини за најчестите апликации.


Детали за производот

Спецификации

ВИДЕО

Најчесто поставувани прашања

Технички спецификации
• Структура: Стил на мост
• Систем за контрола: ЦПУ (професионален систем за контрола на водно водовод)
• Начин на погон: AC Серво
• Напојување: AC 220V 50Hz / 60Hz
• Макс. Капацитет на товарење: 1500кг / м2
• Макс. Големина на обработка: 2м ^ 12м
• Макс. Брзина на движење: 12m / min

Врз основа на традиционалната машина за сечење во стил на мост, развивме Табела за сечење во стил на мост со висока рамка. Тоа ни овозможува да обработиме екстра густ материјал како камен или метал.

Параметри на системот
• Контролна точност: 0,01мм
• Точност на позиционирање: +/- 0,016мм / 1000мм
• Точност на позиционирање што може да се повтори: +/- 0,01мм / 1000мм
• Максимална оска X. Брзина на движење: 6m / min
• Максимална Y-оска. Брзина на движење: 6m / min
• Максимална оска Z. Брзина на движење: 1м / мин

ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel2
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel3
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel4
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel6
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel8
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel10
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel12
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel14
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel18
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel5
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel7
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel9
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel11
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel13
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel15
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel17

 • Претходно:
 • Следно:

 • Спецификации

  Модел (прецизен)

  MAX-WJ-2030

  MAX-WJ-2040

  Удар на сечење X-оска mm (in)

  2032 (80 ″)

  2032 (80 ″)

  Удар на сечење со оска Y mm (ин)

  3048 (120)

  4064 (160 ″)

  Удар на З-оска mm (in)

  203,2 (8 ″)

  203,2 (8 ″)

  Ширина на стапалото mm (in)

  4540 (179 ″)

  5540 (218 ″)

  Должина на стапало mm (in)

  2820 (111 ″)

  2820 (111 ″)

  Точност мм (во)

  0,05 (0,002 ″)

  0,05 (0,002 ″)

  Повторливост mm (in)

  0,025 25 (00 0,001 ″)

  0,025 25 (00 0,001 ″)

  Возачи

  AC Серво моторс

  AC Серво моторс

  Движење за X-оска

  Топчеста завртка

  Топчеста завртка

  Движење за Y-оска

  Топчеста завртка

  Топчеста завртка

 • Контактирајте не сега

  Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

  Контактирајте не сега