• Hydraulic Shearing Machine 6mm 2500mm for Cutting Metal | Plate Shearing Europe type – ACCURL

Хидраулична машина за стрижење 6мм 2500мм за сечење метал | Плоча за смолкнување тип на Европа - ПРИЧИНА

Гилотинската смолкнување ACCURL® е плод на еден проект што резултира во обединување на креативноста, дизајнот и иновативноста „Произведено во Кина“ со сета сигурност на најдобриот опсег на кинески и европски компоненти. Резултатот е совршен микс на авангарда и ефикасна технологија, гаранција за исклучително цврста машина, прецизна со нејзините резови и со исклучително висок квалитет.


Детали за производот

Спецификација

ВИДЕО

Најчесто поставувани прашања

Гилотинската смолкнување ACCURL® е плод на еден проект што резултира во обединување на креативноста, дизајнот и иновативноста „Произведено во Кина“ со сета сигурност на најдобриот опсег на кинески и европски компоненти. Резултатот е совршен микс на авангарда и ефикасна технологија, гаранција за исклучително цврста машина, прецизна со нејзините резови и со исклучително висок квалитет.
Гилотинската ножица ACCURL® е достапна со широка серија на стандардна опрема, но можно е, во секој момент, да се додаде опционална опрема според барањето.

Хидраулична машина за стрижење Карактеристиките вклучуваат:
1. Цврста монолитна структура
2. Авангарден хидрауличен систем
3. Зрак носач на ножот: Цилиндри на потиснување на оската за сечење со носач на ножот
4. Цилиндри под притисок на сечилото, со авто-регулирачки притисок, заснован на сила на сечење
5. Водич за носење носач на сечилото преку целата должина на сечење
6. Заден регулатор со завртки за кружење на топката
7. Табела за тркала и потпорна подршка
8. Ножеви со две острици
9. Линија за сечење со LED осветлување
10. Нумеричка контрола на Estun E21s
11. Фронтална рамка за поддршка, комплетна со прилагодливи водичи што можат да се повлекуваат, правило за милиметар и тркала за трчање
12. Хивин топчести завртки и полирана прачка со точност од 0,05 мм.

Максимална цврстина
Робусната монолитна структура е гаранција за голема стабилност и прецизност на сечењето. Дури и дизајнот е усовршен според критериумите за максимална функционалност и ефикасност, како што се намалувањето на одржувањето и оперативните интервенции на минимум.

Хидраулична гилотина Машина за стрижење
Оваа машинска работилница е изработена од високо квалитетен челик, има груба конструкција, како и обезбедува ефикасни перформанси. Тој е еден од машинските алатки со рамковна структура дизајнирана за сите челични заварувања. Неговата замена е олеснета со опремување на машината за стрижење на хидраулична гилотина со подвижна работна маса, дигитален дисплеј за удар и електронски уред за заштита. Во зависност од природата на барањата за обработка, работниот притисок може да се прилагоди во наведените опсези. Стрижерот за плочи од типот хидраулична гилотина има централизирана контрола на копчињата, па затоа е лесен за ракување. Оваа машинска работилница се применува во индустрии кои работат во прецизно работење на листови и плочи.

Машината за хидраулична гилотина-смолк им ги нуди следниве придобивки на клиентите:
1. Неговата конструкција на рамката од челичен завар има добра стабилност и цврстина
2. изобличувањето на листот е многу намалено заради употреба на прилагодлив агол на стрижење
3. има висок интегриран хидрауличен систем, па оттука е сигурен и издржлив
4. правоаголните сечила можат да соберат до четири рабови за сечење, па оттука и долг век на траење
5. користи рачно тркало за точно, брзо и удобно прилагодување на јазот помеѓу сечилата


  • Претходно:
  • Следно:

  • Контактирајте не сега

    Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

    Контактирајте не сега