• ACCURL 2D WaterJet Cutting Machine MAX-2040

Makinë prerëse ACCURL 2D WaterJet MAX-2040

Seria e prerjes me ujë të ACCURL MAX-WJ CNC është një shtesë në linjën e makinës për prerjen e ujit Accurl MAX-WJ CNC. Ai siguron një dizajn të fuqishëm industrial dhe ndërtim të ngurtë që ndërthur saktësinë dhe thjeshtësinë. Modeli MAX-WJ është bërë për të trajtuar prodhimin e lartë për aplikime të gjithanshme. Seria e prerjes së ujit me ujë MAX-WJ siguron një dizajn të fuqishëm industrial dhe ndërtim të ngurtë që ndërthur saktësinë dhe thjeshtësinë. Modeli MAX-WJ është bërë për të trajtuar prodhimin e lartë për aplikime të gjithanshme. Modelet MAX-WJ vijnë në dy madhësi të dallueshme për aplikimet më të zakonshme.


Detaje të Produktit

SPECIFIKIMET

VIDEO

FAQ

Specifikimet teknike
• Struktura: Stili i urës
• Sistemi i kontrollit: CNC (Sistemi profesional i kontrollit të ujit)
• Mënyra e Ngarjes: AC Servo
• Furnizimi me energji elektrike: AC 220V 50Hz / 60Hz
• Kapaciteti maksimal i ngarkimit: 1500kg / m2
• Maks. Madhësia e përpunimit: 2m ^ 12m
• Maks. Shpejtësia e lëvizjes: 12m / min

Mbi bazën e makinës tradicionale të prerjes në stilin e urës, ne zhvilluam tryezën e prerjes së stilit urë të lartë. Kjo na lejon të përpunojmë materiale tepër të trasha si guri ose metali.

Parametrat e sistemit
• Saktësia e Kontrollit: 0,01 mm
• Saktësia e pozicionimit: +/- 0,016 mm / 1000 mm
• Saktësia e përsëritura e pozicionimit: +/- 0,01 mm / 1000 mm
• Maksimumi i Boshtit X. Shpejtësia e lëvizjes: 6m / min
• Maksimumi i Boshtit Y. Shpejtësia e lëvizjes: 6m / min
• Maksimumi i Boshtit Z. Shpejtësia e lëvizjes: 1m / min

ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel2
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel3
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel4
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel6
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel8
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel10
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel12
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel14
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel18
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel5
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel7
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel9
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel11
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel13
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel15
ACCURL 5-Axis Waterjet Cutting Machine for Waterjet Cutting Metal, Stone, Glass, Stainless steel17

 • E mëparshme:
 • Tjetra:

 • Specifikimet

  Modeli (ACCURL)

  MAX-WJ-2030

  MAX-WJ-2040

  Goditje prerëse e boshtit X (in)

  2032 (80 ″)

  2032 (80 ″)

  Goditje prerëse e boshtit Y (në)

  3048 (120 ″)

  4064 (160 ″)

  Goditje me bosht Z-mm (in)

  203,2 (8 ″)

  203,2 (8 ″)

  Gjerësia e gjurmës mm (in)

  4540 (179 ″)

  5540 (218 ″)

  Gjatësia e gjurmës mm (in)

  2820 (111 ″)

  2820 (111 ″)

  Saktësia mm (në)

  0,05 (0,002 ″)

  0,05 (0,002 ″)

  Përsëritshmëria mm (in)

  0,025 ± (00 0,001 ″)

  0,025 ± (00 0,001 ″)

  Shoferët

  AC Servo Motors

  AC Servo Motors

  Mocion për X-Axis

  Vidë me Top

  Vidë me Top

  Lëvizje për boshtin Y

  Vidë me Top

  Vidë me Top

 • Na Kontaktoni Tani

  Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

  Na Kontaktoni Tani