• Hydraulic Shearing Machine 6mm 2500mm for Cutting Metal | Plate Shearing Europe type – ACCURL

Makinë hidraulike qethëse 6mm 2500mm për prerjen e metaleve | Prerja e pllakave lloji i Evropës - ACCURL

Qethja e gijotinës ACCURL® është fryt i një projekti që rezulton në afrimin tonë të krijimtarisë, modelit dhe inovacionit 'Made in China' me të gjithë besueshmërinë e gamës më të mirë të komponentëve kinezë dhe evropianë. Rezultati është një përzierje e përsosur e avangardës dhe teknologji efikase, garanci e një makine jashtëzakonisht solide, precize me prerjet e saj dhe me cilësi jashtëzakonisht të lartë.


Detaje të Produktit

SPECIFCIMI

VIDEO

FAQ

Qethja e gijotinës ACCURL® është fryt i një projekti që rezulton në afrimin tonë të krijimtarisë, modelit dhe inovacionit 'Made in China' me të gjithë besueshmërinë e gamës më të mirë të komponentëve kinezë dhe evropianë. Rezultati është një përzierje e përsosur e avangardës dhe teknologji efikase, garanci e një makine jashtëzakonisht solide, precize me prerjet e saj dhe me cilësi jashtëzakonisht të lartë.
Qethja e gijotinës ACCURL® është në dispozicion me një seri të gjerë të pajisjeve standarde, por është e mundur, në çdo moment, të shtoni pajisje opsionale sipas kërkesës.

Makinë qethëse hidraulike Karakteristikat përfshijnë:
1. Struktura solide monolitike
2. Një sistem hidraulik avangardë
3. Rreze bartëse tehut: Cilindrat futës në boshtin prerës me traun bartës të tehut
4. Cilindrat e presionit të tehut, me presion vetërregullues, bazuar në forcën prerëse
5. Udhëzuesi i trarëve mbajtës të tehut gjatë gjithë gjatësisë së prerjes
6. Rregullatori i pasmë me vida rrotulluese
7. Tabela e rrotave të drejtimit dhe mbështetja ballore
8. Tehe me dy tehe
9. Linja e prerjes me ndriçim LED
10. Kontrolli numerik i Estun E21s
11. Korniza e mbështetjes ballore e plotë me udhëzues të rregullueshëm që tërhiqen, rregull milimetër dhe rrota drejtuese
12. Vida topi HIWIN & Shufra e lëmuar me saktësi 0,05 mm.

Soliditeti maksimal
Struktura e fortë monolit është një garanci e qëndrueshmërisë së madhe dhe saktësisë së prerjes. Edhe dizajni përsoset sipas kritereve të funksionalitetit dhe efikasitetit maksimal, të tillë që të zvogëlojë mirëmbajtjen dhe ndërhyrjet e operatorit në minimum.

Gijotinë hidraulike Makinë qethëse
Kjo makinë punëtori është bërë prej çeliku të gradës së lartë, ka ndërtim të thyer, si dhe siguron performancë efikase. Shtë një nga mjetet e makinës me një strukturë kornizë të dizajnuar për të gjitha saldimet e çelikut. Zëvendësimi i tij lehtësohet duke pajisur Makinerinë Hidraulike të Gijotinës Qethëse me një tryezë pune të lëvizshme, ekran dixhital goditës dhe një pajisje mbrojtëse elektronike. Në varësi të natyrës së kërkesave të përpunimit, presioni i punës mund të rregullohet brenda intervalit të specifikuar. Qethësi i pllakave të tipit gijotinë hidraulike ka kontroll të centralizuar të butonit, prandaj është i lehtë për tu përdorur. Kjo makinë punëtori është aplikuar në industritë që merren me fletë precize dhe pune pllake.

Makineria hidraulike e prerjes së gijotinës ofron përfitimet e mëposhtme për klientët:
1. Struktura e saj e kornizës së saldimit prej çeliku zotëron qëndrueshmëri dhe ngurtësi të mirë
2. Shtrembërimi i fletës zvogëlohet shumë për shkak të përdorimit të këndit të rregullueshëm të prerjes
3. ka një sistem të lartë hidraulik të integruar, pra i besueshëm dhe i qëndrueshëm
4. tehu drejtkëndëshe mund të akomodojë deri në katër buzë prerëse, pra jetëgjatësi të gjatë
5. përdor rrota dore për rregullim të saktë, të shpejtë dhe të përshtatshëm të hendekut midis teheve


  • E mëparshme:
  • Tjetra:

  • Na Kontaktoni Tani

    Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

    Na Kontaktoni Tani