• ACCURL Manufacturer 1000w IPG Fiber CNC Laser Cutting Machine for Sale
  • ACCURL Manufacturer 1000w IPG Fiber CNC Laser Cutting Machine for Sale
  • ACCURL Manufacturer 1000w IPG Fiber CNC Laser Cutting Machine for Sale
  • ACCURL Manufacturer 1000w IPG Fiber CNC Laser Cutting Machine for Sale

ACCURL Produsén 1000w IPG Serat CNC Laser Cutting Machine kanggo Dijual

Bubuka:
AKUR® kumpulkeun Masterline 4Kw IPG 6Kw 10Kw 12Kw 15Kw 20Kw Serat mesin motong laser pikeun standar kualitas anu ketat kalayan teu aya tapi komponén kelas dunya pikeun mastikeun kualitas awét dina harga anu pikaresepeun.


Kepala motong laser:Sirah motong laser Raytools; Precitec motong sirah
Controller CNC:CypCut Fscut 2000 Sistem CNC; Beckhoff TwinCAT CNC kadali; HypPanel Touch FSCUT8000 TwinCAT CNC System
Area motong: 3000x1500mm, 4000 × 20000mm, 6000x2000mm, 6000x2500mm
Kacepetan motong: Max 150m / mnt
Posisi: 180m / mnt
Akselerasi: 3G


Detil Produk

SPESIFIKASI

VIDEO

FAQ

Komponén Standar
BOCKHOFF ® 17 "Multi-Touch Méalikeun Sistem Kontrol
BOCKHOFF ® drive servo EtherCAT anu dinamis pisan
PRECITEC ® Motong sirah Pro Cutter 2.0
ACCURL® Dynamic System 4.0: akselerasi 2.5G
ACCURL® Fast piercing 2.0: Ultrafast perforation
Méja Shuttle Otomatis 4020 (Luhur sareng ka Turun sareng Motor Servo)
Beberesihan nozel otomatis 2.0
Grafit Anti-ngabeuleum Téhnologi.
Sistem éksékusi haseup (TODC-6L / 6000m³ / h).
IPG 6kw 8Kw 10Kw 12Kw 15Kw 20Kw resonator serat laser YLS-Series CUT
ACCURL ® Laser Vision Detection 2.1 (Pangukuran laser bagéan lambar)
Sistem kaamanan kelas IV sareng panyiri CE
Sistem régulator tegangan otomatis pinuh
BOCKHOFF ® PC anu dipasang: PC industri sareng tingkat I / O anu terintegrasi langsung
Industri 4.0 pikeun lambar logam damel sareng TwinCAT Analytics sareng TwinCAT IoT

Bingkai lengkep Annealed
• Pigura baja Akurlék ngajantenkeun anil dina langkung ti 600⁰ kanggo ngagentos setrés. Éta diwangun pikeun taun-taun pamungkas panggunaan beurat tanpa distorsi.
• Sistem palét parobihan otomatis ngamungkinkeun langkung tina 2500kg beurat beban.
• Dalapan (8) zona & sistem knalpot salur
• Sistem drive motor motor servo kembar singkronisasi
• Sistem hélik & sistem drive pinion slant ngamungkinkeun Gerak anu lemes pisan.

Tuang Aluminium Gantry
• ACCURL®s crossbeam aluminium téknologi luhur dialungkeun dina kapang baja 10-ton anu didamel khusus.
• Hal ieu ngamungkinkeun kaku langkung saé dina 50% tina beurat gantry beusi tradisional, ngamungkinkeun akselerasi langkung luhur kalayan inersia ngirangan. Ieu nyiptakeun kirang maké sareng luh dina.

Smartline 4kw Laser Cutter5
Smartline 4kw Laser Cutter6

Grafit Anti-ngabeuleum Téhnologi
• Daérah dina sadaya alat mesin dimana laser tiasa némbak sadayana ditutupan sareng dijagaan ku lambaran grafit kandel 20mm.

Masterline 6Kw -20Kw5

Sistem ékstraksi haseup
• Ékstraksi haseup anu épisién ku cara maké rana anu dikawasa saluyu sareng motong posisi sirah hasilna langkung saé panggunaan sistem filtrasi. Kituna sistem biaya anu langkung alit langkung alit tiasa dianggo. Sistem diwangun ku genep zona ékstraksi haseup (sapertos ditingali di handap ieu). Desain aliran sedot anu ningkat hasilna janten:

Masterline 6Kw -20Kw6

Beckhoff Servo Motors & Drive
• Masterline dilengkepan motong ujung Jerman anu dirancang • motor servo sareng drive ti Beckhoff
• komunikasi EtherCAT berkecepatan tinggi
• Kalakuan anu kacida dinamis
• Brushless motor tilu-fase
• Pilihan jinis motor fléksibel

Parobihan Nozzle Otomatis
• Ngadopsi sistem kontrol anu réa & akurat tiasa ngawujudkeun panggantian otomatis nozel numutkeun bahan sareng ketebalan anu béda,
• Sistem drive anu presisi tinggi nyayogikeun katepatan sareng stabilitas anu tiasa diandelkeun pikeun mastikeun yén unggal gaganti tiasa aman pisan

Masterline 6Kw -20Kw7
Masterline 6Kw -20Kw8

Masterline 6Kw -20Kw9

Sistem Kontrol Beckhoff Twincat Cnc

• Laser serat ACCURL Masterline dikawasa ku unit kontrol Beckhoff CNC anu nyayogikeun
kontrol anu henteu pernah dilakukeun dina prosés motong.
• téknologi EtherCAT sareng eXtreme Fast Control (XFC) ngaktipkeun fungsi switching gancang kalayan kagancangan anu luhur.
• Beckhoff CNC Controllers dianggo dina mesin motong laser. sareng perangkat lunak otomasi TwinCAT NC I / CNC anu saenyana cocog pikeun fungsi khusus aplikasi, kalebet adaptif kontrol jet, perjalanan tibalik atanapi ngareset jalan.

 

Téknologi kontrol basis PC

• PC Industri sareng layar sentuh Multitouch 19 "

• komunikasi EtherCAT berkecepatan tinggi

• TwinCAT: software pikeun rékayasa sareng runtime

• Téhnologi servo drive anu dinamis pisan

• Perangkat keras Beckhoff sareng platform perangkat lunak

• kontrol marake ingetan terpadu

• Adaptasi otomatis parameter

• réaksi kasalahan adjustable

• Masukan motor pikeun pendaptaran posisi mutlak

• EtherCAT I / Os: spéktrum lega I / O dina rating panyalindungan IP 20 sareng IP 67

• Industrie 4.0 pikeun lambar logam damel sareng TwinCAT Analytics sareng TwinCAT IoT

• Dina kombinasi sareng solusi gerak gerak anu ditawarkeun ku perangkat lunak otomasi TwinCAT perusahaan, Beckhoff Drive Technology nyayogikeun sistem drive anu canggih sadaya-inklusif 

Smartline 4kw Laser Cutter13

Masterline 6Kw -20Kw10

Cad / Cam Sarang Software. Libellula .potong
• Libellula.CUT mangrupikeun ujung motong Libellula Universe sareng ngagambarkeun ungkapan pangluhurna tina know-how téhnologis Libellula.
• Hatur nuhun kana CAD na anu terintegrasi sareng téknologi One-Click eksklusif, Libellula.CUT nyiptakeun atanapi impor sakedap detil geometri ti naon waé platform gambar sanésna, sacara otomatis ngaoptimalkeun profi les sareng nyusunna dina cara anu optimal pikeun ngolah salajengna.

Masterline 6Kw -20Kw11

Formula anu unggul:
+ Otomatisasi + Integrasi + Épéksi ciency + Produktivitas
- Waktu diajar sareng program = Libellula.CUT

Pangalusna tina hasil panalungtikan téknologi Libellula dina aplikasi anu kuat sareng cerdas, anu ngirangan waktos pamrosésan.

Dina Libellula.CUT, insinyur perangkat lunak sareng analis parantos konséntrasi dina
best of Libellula technological know-how dina téma motong lambar:

• Diajar gancang sareng intuitif PANJANG PANJANG WAKTU 
• Otomatisasi lengkep anu sayogi dina unggal léngkah prosés pemrograman JEUNG DUIT
• Kamampuhan pikeun ngatur sadaya mesin motong sareng sistem anu sami 

Masterline 6Kw -20Kw12

NGABIJI PANJANG JEUNG DUIT

PRODUKTIVITAS MAXIMUM MAÉNG GARAP MINIMUM

• Optimisasi jalur motong sareng manajemén pikeun téknologi motong khusus
• Ngirangan jumlah piercings
• jaminan kualitas bagian mesin
• Optimisasi nyarang sareng sistem [ISA] sareng kirang ngahasilkeun PRODUKTIVITAS MAXIMUM
• Generasi dioptimalkeun nyarang dina besi tua henteu rata Kalayan SCRAP MINIMUM
• Manajemén garis FMS sareng / atanapi operasi manual:
-Réduksi jumlah motong tina sarang anu béda-béda
-Motong Otomatis Rorongkong
-Sistem manajemén sistem loading / unloading sareng milah

Masterline 6Kw -20Kw13

Masterline 6Kw -20Kw14

Precitec Cutting Head Precitec Procutter 2.0

• Generasi ProCutter 2.0 anu anyar kagum ku paningkatan kinerjaana sareng anu anyar fitur otomatis. Langkung gancang, langkung gampang, langkung épisién, langkung awét - ieu cara motong laser ngawangun generasi anyar, kusabab seueur kamajuan.

• ProCutter 2.0 APP dianggo pikeun ngabayangkeun kaayaan sirah motong laser sareng pamundut pesen kasalahan.

Stamina maksimal! 
Ieu motong sareng motong sareng motong….

Pananjung parameter gampang! 
Kualitas window Jandéla prosés ↗

Langkung gancang & langkung éfisién! 
Laju efficiency Efisiensi gas ↗

Langkung laser-on-time! 
Ngahémat waktos sareng biaya.

Masterline 6Kw -20Kw15

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Salaku ciri utama

    • Pangaluyuan posisi fokus bermotor pikeun nyetél mesin otomatis sareng padamelan tindikan
    • Desain enteng sareng langsing didamel pikeun akselerasi gancang sareng gancang motong • Gratis drift, ukur jarak réaksi gancang
    • ngawaskeun jandela pelindung permanén
    • tindikan otomatis ku PierceTec
    • Cai tiis tina lambaran logam sareng CoolTec
    • jalur balok lengkep dustproof kalayan jandéla pelindung
    • tampilan status operasi LED
    • Kaluaran sadaya data sénsor ngalangkungan WLAN ka APP sareng kontrol mesin mungkin • Pemantauan tekanan di daérah nozel (motong gas) sareng dina sirah

    Téknologi Pikeun Mesin Laser

    Jenis

    Lebar

    Panjangna

    Jangkungna

    Motong Width

    Panjang motong

    mm

    mm

    mm

    mm

    mm

    Masterline 3015

    4550

    8500

    2250

    1500

    3000

    Masterline 4020

    5050

    11500

    2350

    2000

    4000

    Masterline 6020

    5150

    15500

    2350

    2000

    6000

    Masterline 6025

    6050

    15500

    2350

    2500

    6000

    Masterline 8025

    8050

    18500

    2350

    2500

    8000

    Kualitas lambar sareng purity motong gas, anjeun tiasa motong kandel ieu:

    Sumber Laser Anu Sayogi Sareng Ketebalan Lambaran Maksimum

    Kakuatan laser Baja Tél stainless Aluminium Kuningan Tambaga
    6 kW 30mm * 30mm * 30mm * 12mm 10mm
    8 kW 40mm * 40mm * 35mm * 16mm 15mm
    10 kW 50mm * 50mm * 40mm * 20mm 20mm
    12 kW 60mm * 60mm * 50mm * 30mm * 25mm
    15 kW 60mm * 60mm * 60mm * 40mm * 30mm *

    * Pikeun motong kandel maksimum, kaayaan ieu kedah dilaksanakeun:

    • Saluyukeun sareng perawatan optimum dina pamasangan laser motong

  • Hubungi Kami Ayeuna

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Hubungi Kami Ayeuna